Vakantiehuis huren in Sant Josep de sa Talaia

Ook wel bekend als San Jose

Naar vakantiehuis >

Huur een villa in Sant Josep de sa Talaia

In het zuidwesten van Ibiza vind je verscholen tussen de heuvels het beeldschone Sant Josep de sa Talala, ook wel San José genoemd. Deze gemeente beschikt over maar liefst vijf sfeervolle dorpen met ieder een eigen karakter. De naam Sant Josep de sa Talala is afgeleid van de hoogste berg van Ibiza, namelijk de Sa Talala. Het zal je dan ook niet verbazen dat je vanaf hier een fantastisch uitzicht hebt over een groot deel van het eiland. Wanneer het helder weer is kun je zelfs het nabijgelegen eiland Formentera bekijken! Neem dus vooral je verrekijker en je fototoestel mee om alles goed te kunnen bekijken en vast te leggen.

Vakantiewoningen in Sant Josep de sa Talala

In San Josep de sa Talala vind je diverse prachtige villa’s en huisjes die je kunt huren. Het is de perfecte plek wanneer je op zoek bent naar een vakantie vol ontspanning en rust én wanneer je gek bent op wandelen en/of fietsen. Op en rondom de berg zijn talloze fraaie routes te vinden waar je uren kunt fietsen en lopen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de berg te bedwingen per auto, zodat je alsnog kunt genieten van het bijzondere uitzicht. Wanneer je een vakantiehuis op hoogte hebt, heb je iedere dag zicht op het dal. Erg bijzonder!

San José, een traditioneel dorp

Het bijna gelijknamige San José is rustig en is juist daarom zeer aantrekkelijk om een vakantiewoning te huren. Hier vind je échte rust: het is een traditioneel dorp waar de productie van oud aardewerk centraal staat. Je kunt hier dan ook terecht voor de mooiste souvenirs! Het centrum zelf is zeker een wandeling waard: bezoek de grote kerk en bekijk de oudste olijfboom van het dorp tegenover de kerk. Hoewel San José een erg rustig dorp is, zijn er een aantal restaurants te vinden die zeker de moeite waard zijn. Bezoek Raco Verd waar je wat kunt eten en drinken in een grote zomertuin. Het grote voordeel van San José is dat er genoeg te doen is én dat het dichtbij het vliegveld gelegen is. Win-winsituatie dus.

Stranden van Es Cubells

Het meer exclusieve Es Cubells is een fijne bestemming wanneer je een villa wilt huren met een fantastisch uitzicht over zee. Daarnaast moet je het niet heel erg vinden om ergens te verblijven waar niet zoveel te doen is. Er is een restaurant, er is een kerkje en daar houdt het eigenlijk wel mee op. Maar is dat erg? Nee. Es Cubells is de perfecte bestemming wanneer je een vakantiewoning of huisje zoekt op een rustige plek op Ibiza waar je optimaal kunt genieten. Het is een van de mooiste en kleurrijke plekken van San Josep de sa Talala. Je bent vanaf deze plaats zo op meer bruisende plekken wanneer je dat zou willen. Pak bijvoorbeeld je huurauto en ga naar het helderblauwe water van Sa Caleta of rij een stukje door naar Ibiza-Stad voor een middag of avond vertier.