Vakantiehuizen en villa’s San Miguel

Ook wel bekend als Sant Miguel de Balansat

Naar vakantiehuis >

Vakantiehuis huren San Miguel / Sant Miguel de Balansat

Het dorpje San Miguel in het Noorden van Ibiza is van verre al te herkennen door het witte kerkje bovenop de heuvel. Het is een ideale locatie voor het huren van een vakantiehuis. De mooie omgeving en de prachtige zandbaai met kraakhelder water voor het snorkelen brengen geheel tot rust.
Doordat San Miguel aan de kust ligt is het logische dat er veel watersportmogelijkheden te beoefenen zijn. Een aantal uurtjes op het water zorgen altijd voor trek, gelukkig kent San Miguel leuke (vis)restaurants waar de honger gestild kan worden na een actief of lui dagje op het strand.

Port de Sant Miguel

Iets buiten San Miguel zelf ligt de haven ‘Port de Sant Miguel’. Tegenwoordig in gebruik voor het brede strand en vroeger als haven voor de inwoners van San Miguel.
Naast het strand dat omgeven is met pijnbomen kun je in de omgeving actief wandelen langs de kliffen. Mocht je hier zijn bezoek dan zeker de Can Marca grotten.

Vakantie San Miguel in luxe villa

San Miguel heeft veel te bieden en vanuit het dorp kunnen leuke uitstapjes worden gepland richting Ibiza-stad en andere delen van het eiland. Niet is lekkerder dan na een dagje weer terugkomen in je luxe villa. Het gevoel van thuiskomen is ook fijn tijdens de vakantie toch?