Huurauto of scooter op Ibiza

Bedrijven doen hun uiterste best om een auto te verhuren zodra je bent geland, aangezien alle grote namen zoals Avis, Hertz en Europcar een eigen balie op het vliegveld hebben.
Het is echter de moeite waard om te kijken of een plaatselijk bedrijfje je een beter aanbod kan doen. De huurprijs hangt af van de tijd van het jaar, de grootte van de auto en de huurperiode. Lang van tevoren boeken kan voordelig zijn. Het is verstandig om niet alleen de huurprijzen van de verschillende aanbieders te vergelijken, maar ook te kijken wat het aanbod precies inhoudt.

Als je een auto huurt, moet je je paspoort en een geldig rijbewijs tonen. Bekijk zorgvuldig de verzekeringsvoorwaarden en de bepalingen over het rijden op ruig terrein en het meenemen van de auto naar een andere eiland (per boot).

Inspecteer de staat van de auto, omdat je hem in dezelfde staat dient in te leveren na gebruik. De huurvoorwaarden kunnen van bedrijf tot bedrijf sterk verschillen. Dus wees scherp voordat je tekent!

Scooter huren Ibiza

Scooters zijn erg populaire vervoersmiddelen op Ibiza. De huurprijzen zijn veel lager en ze kunnen je op plaatsen brengen waar auto’s niet kunnen komen. Veel mensen leren tijdens hun vakantie scooter rijden.