Huisjes op Ibiza

Villa S' argamassa

  • Tot 6 personen
  • Privé zwembad
  • Airco aanwezig
  • Wifi aanwezig
Meer info

Spanje - Ibiza - Santa Eulalia

Can Pere

  • Tot 4 personen
  • Zwembad
  • Airco aanwezig
  • Wifi aanwezig
Meer info

Spanje - Ibiza - Santa Eularia

Villa’s en vakantiehuizen van Ibiza

Ibiza is als Spaans vakantie eiland enorm populair. Veel toeristen weten het eiland te vinden, voor een feestvakantie, actieve vakantie of juist een ontspannen vakantie met het gezin. Wat veel mensen misschien niet weten is dat Ibiza ook veel rustige delen kent, ver weg van het partypubliek, met prachtige idyllische baaien en de meest magische uitzichten.

Vakantie in luxe op Ibiza

Het is de perfecte bestemming voor het huren van een royaal vakantiehuis met het gezin. Een vakantiewoning biedt net dat beetje meer comfort, ook zeker kijkend naar de zomers op Ibiza kan het soms best warm zijn. Het verblijf in een leuk huis maakt het dan een stuk comfortabeler.
Ibiza is een Spaans eiland dat behoort tot de Balearen groep in de Middellandse Zee. Het eiland is met zijn 575 km2 groot genoeg om tijdens de vakantie te verkennen.
Ibiza is een populaire vakantiebestemming voor feestende jongeren, rust zoekende gezinnen en vriendengroepen/families die een riant familiehuis willen huren op het zonnige eiland.
Belangrijke en graag geziende plaatsen van Ibiza zijn o.a. Ibiza-stad en Sant Antoni de Portmany. Wist je dat Ibiza-stad op de Werelderfgoedlijst staat?

Ibiza als eiland

Ibiza is door de toeristen ontdekt in de twintigste eeuw. In de jaren zestig werd het eiland bezet door de hippies, later volgde in de eind jaren tachtig de opvolgende dance cultuur en werd Ibiza net zoals in de jaren zestig opnieuw een eiland waar men kwam om te dansen.

Stranden, eten en filmlocaties

Ibiza is vol van prachtige stranden, van grote en populaire stranden tot idyllische afgelegen plekjes en dromerige baaien.
Door dit soort prachtige plekken werd Ibiza al snel een locatie voor opnames van series, films en videoclips. Zo zijn er ook meerdere Nederlandse films opgenomen zoals Verliefd op Ibiza uit 2013.
Ibiza heeft met een toename aan toerisme vanzelfsprekend verrukkelijke restaurants. Echt gerechten van Ibiza zijn een vispotje (bullit de peix), varkensvlees met rijst (arros de matanca), gekookte aardappelen met varkensvlees (sofrit pages) en vele andere visgerechten. Ibiza is tenslotte een eiland omgeven door water.