Vakantiehuizen bij strand Cala Moli

Naar vakantiehuis >

Rustig genieten in een villa bij strand Cala Moli

Ben je benieuwd naar het meest natuurlijke strand van heel Ibiza? Dat vind je vlakbij Cala Tarida: Cala Moli is een klein kiezelstrand in het zuid-westen van het eiland en hier vind je zowel rust als fraaie natuur. Deze bijzondere kleurrijke badplaats en baai is vooral populair onder rustige vakantiegangers en iedereen die de onderwaterwereld van Ibiza goed wil bekijken. Er zijn namelijk een aantal prachtige grotten te vinden in dit stuk waar je goed kunt snorkelen. Ontdek deze magische onderwaterwereld zelf en huur een vakantiewoning bij of in de buurt van Cala Moli voor een ontspannen vakantie.

Cala Moli is perfecte locatie voor vakantiehuis

Wanneer je al eens op Ibiza bent geweest kun je wel beamen dat het er, vooral in het hoogseizoen, redelijk druk kan zijn. De stranden liggen in de zomer vaak vol met toeristen die van de zon, de zee en het strand willen genieten. Gelukkig kent het eiland nog enkele zeer rustige plekjes waar je een villa of vakantiewoning kunt huren. Cala Moli is zo’n plek: dit afgelegen strand is anders zoals alle andere stranden op Ibiza. Verwacht hier geen commerciële kraampjes, verhuur van ligstoelen enzovoort, maar gewoon een rustige baai waar je je ogen uit kunt kijken. Het is hier, zelfs in het hoogseizoen, amper druk en daarom is het juist een enorm fijne plek om te vertoeven wanneer je op zoek bent naar een rustige locatie op Ibiza.

Faciliteiten bij Cala Moli

Natuurlijk heeft Cala Moli wel het een en ander te bieden wanneer je er een middagje gaat relaxen. Zo is er een bar aanwezig waar je wat kunt eten en drinken. De bar beschikt over een eigen zwembad met ligstoelen. Omdat het strand een kiezelstrand is kiezen veel mensen ervoor om lekker bij het zwembad te liggen waarbij ze uitzicht hebben op de kustlijn. Zo geniet je optimaal van de omgeving en kun je comfortabel zwemmen. De zee is zeker de moeite waard om een frisse duik in te nemen, maar zorg er dan wel voor dat je een paar waterschoentjes bij je hebt zodat je geen last krijgt van je voeten. Verwacht bij de bar van Cala Moli geen grote feesten zoals je die elders op het eiland ziet, maar geniet optimaal van de rust en de idyllische natuurlijke omgeving.

Hoe bereik ik Cala Moli?

Het strand van Cala Moli is voor velen nog een onontdekte parel op Ibiza. De plek is dan ook alleen goed te bereiken wanneer je over een (huur)auto beschikt en de wegen van Ibiza een beetje kent. Volg de weg richting het bekendere Cala Tarida en vanaf daar zie je vanzelf diverse borden waar Cala Moli op staat. Je auto parkeren kun je op de parkeerplaatsen naast de weg vlakbij Cala Moli. Vanaf daar wandel je binnen enkele minuten naar het strand. Wanneer je een vakantiehuis in de buurt van Cala Moli hebt ben je natuurlijk binnen no time op de prachtige plek. Laat het genieten maar vast beginnen, op naar Ibiza!